Μια επισκόπηση των οδοντιατρικών υπηρεσιών αποκατάστασης

Αναζητάτε τον καλύτερο οδοντίατρο αποκατάστασης για να διορθώσει όλα τα στοματικά σας προβλήματα; Εάν έχετε κάποια οδοντιατρικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ώστε να έχετε ξανά καλή στοματική υγεία, τότε η εύρεση του κατάλληλου οδοντιάτρου θα είναι το πρώτο σας βήμα.

Η επανορθωτική οδοντιατρική μπορεί να κάνει τη διαφορά

Εάν αυτή τη στιγμή ψάχνετε για έναν οδοντίατρο αποκατάστασης για να μπορέσετε να διορθώσετε όλα τα προβλήματα του στόματός σας μια για πάντα, καλό για εσάς! Όταν το στόμα σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της υγείας του, απλά δεν πρόκειται να είστε σε θέση να κάνετε όλα τα πράγματα που μπορείτε με ένα υγιές στόμα. Για παράδειγμα, εάν σας λείπουν κάποια δόντια, θα σας είναι δύσκολο να τα καθαρίσετε, κάτι που είναι περισσότερο από πιθανό να οδηγήσει σε τερηδόνα. Εάν πονάτε όταν καταναλώνετε ζεστά ή κρύα ροφήματα ή φαγητά, αυτό οφείλεται στο ότι τα δόντια σας είναι ευαίσθητα, υποδηλώνοντας ένα άλλο στοματικό πρόβλημα.

Επισκόπηση επανορθωτικής οδοντιατρικής

Η επανορθωτική οδοντιατρική επικεντρώνεται στον τρόπο αποκατάστασης του στόματος ενός οδοντιάτρου ώστε να μπορεί να λειτουργεί και να λειτουργεί ακριβώς όπως θα έπρεπε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή μιας ή δύο επεμβάσεων αποκατάστασης ή πολλών! Θα εξαρτηθεί απλώς από τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε οδοντιατρικού ασθενούς όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός σχεδίου θεραπείας για την αποκατάσταση του στόματός του, ώστε να μπορεί να είναι και πάλι ένα υγιές στόμα.

Είναι η επανορθωτική οδοντιατρική ίδια με την αισθητική οδοντιατρική;

Όχι, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ο σκοπός της επανορθωτικής οδοντιατρικής είναι να βεβαιωθεί ότι το στόμα του ασθενούς μπορεί να λειτουργήσει σωστά, επαναφέροντάς το ακριβώς στο πώς υποτίθεται ότι λειτουργεί. Αυτό περιλαμβάνει έναν επαγγελματία οδοντίατρο που χρησιμοποιεί μία ή περισσότερες από τις διαθέσιμες επιλογές αποκατάστασης των δοντιών για την πλήρη αποκατάσταση του στόματος του ασθενούς, έτσι ώστε να μπορεί να έχει και πάλι ένα υγιές στόμα.

Η αισθητική οδοντιατρική επικεντρώνεται στο πώς να βελτιώσει την εμφάνιση ενός ατόμου όταν δείχνει τα δόντια του, πράγμα που σημαίνει πιο όμορφα δόντια όταν το άτομο μιλάει ή χαμογελάει. Οι επιλογές αισθητικής οδοντιατρικής χρησιμοποιούνται συχνά για ασθενείς αφού έχουν αποκατασταθεί πλήρως το στόμα τους, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε αριθμό από τις πολλές επιλογές αποκατάστασης που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Επιλογές αποκατάστασης δοντιών

Ακολουθεί μια λίστα με επανορθωτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για ασθενείς που πρέπει να φτιάξουν ξανά το στόμα τους ώστε να είναι και πάλι υγιές.

• Ρίζες
• Γέφυρες
• Οδοντικά εμφυτεύματα
• Οδοντικές στεφάνες
• Οδοντικά ένθετα
• Οδοντιατρικά επιθέματα
• Σφραγίσματα δοντιών
• Εξαγωγές δοντιών
• Περιοδοντικός καθαρισμός
• Σιδεράκια
• Οδοντοστοιχίες
• Σφραγιστικά
• Λεύκανση δοντιών

Χρειάζεστε οδοντιατρικές υπηρεσίες αποκατάστασης;

Μόνο ο καλύτερος οδοντίατρος αποκατάστασης μπορεί να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές οδοντιατρικές υπηρεσίες αποκατάστασης. Εάν είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα ραντεβού για να μάθετε ακριβώς τι είδους οδοντιατρικές υπηρεσίες αποκατάστασης θα είναι διαθέσιμες σε εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε αμέσως για να σας κλείσουμε ραντεβού. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου αρχικού ραντεβού, ένας από τους έμπειρους οδοντίατρούς μας θα εξετάσει προσεκτικά το στόμα σας για να καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε ώστε να έχετε ξανά ένα υγιές στόμα.