3 λόγοι για να πάρετε δίσκους λεύκανσης δοντιών από έναν οδοντίατρο

Η επιλογή λεύκανσης δοντιών απαιτεί από κάποιον να είναι πολύ στρατηγικός, καθώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι επιλογών για να αποφασίσετε μεταξύ τους. Το γεγονός ότι ορισμένα προϊόντα λεύκανσης χωρίς συνταγή γιατρού δεν είναι τόσο ασφαλή όσο μπορεί κανείς να πιστέψει, καθιστά απαραίτητο για όποιον θέλει πιο λευκά δόντια να λάβει μια ενημερωμένη απόφαση. Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Επιλογές λεύκανσης δοντιών

Η εύρεση ενός οδοντίατρου που προσφέρει υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών είναι μια εξαιρετική ιδέα, καθώς είναι επαγγελματίες που έχουν εκπαιδευτεί στο πώς να προσφέρουν διαδικασίες λεύκανσης στους ασθενείς τους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές λεύκανσης δοντιών για να διαλέξετε, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τους ασθενείς να γνωρίζουν από πού ακριβώς να ξεκινήσουν. Οι συνήθεις επιλογές περιλαμβάνουν ταινίες λεύκανσης δοντιών, τζελ, οδοντόκρεμες που στοχεύουν στη λεύκανση, ξεβγάλματα λεύκανσης δοντιών και επαγγελματικούς δίσκους λεύκανσης που παρέχονται από οδοντίατρο.

Γιατί να πάρετε δίσκους λεύκανσης δοντιών από έναν οδοντίατρο;

Η παρακάτω λίστα περιγράφει 3 λόγους για να επιλέξετε δίσκους λεύκανσης δοντιών από έναν οδοντίατρο.

Είναι μια ασφαλής επιλογή

Οι οδοντιατρικοί ασθενείς που επιλέγουν να επιβλέπουν τις διαδικασίες λεύκανσης από οδοντίατρο δεν χρειάζεται να σκεφτούν ποιο προϊόν λεύκανσης θα χρησιμοποιήσουν ή πόσο καιρό θα αφήσουν τα προϊόντα να αγγίξουν τα δόντια τους. Αντίθετα, απλώς αφήνουν όλες τις λεπτομέρειες λεύκανσης στον οδοντίατρο, διασφαλίζοντας ότι θα υποβληθούν στον κατάλληλο τύπο θεραπείας λεύκανσης για αυτούς. Ενώ ορισμένα προϊόντα λεύκανσης χωρίς ιατρική συνταγή έχουν σφραγίδα έγκρισης από την ADA που τα καθιστά ασφαλέστερη επιλογή, εξακολουθεί να εναπόκειται στον ασθενή να καταλάβει πώς να τα χρησιμοποιήσει.

Οι δίσκοι είναι κατά παραγγελία

Επειδή ένας οδοντίατρος θα κατασκευάσει κατά παραγγελία τους δίσκους λεύκανσης δοντιών, σημαίνει ότι οι ασθενείς μπορούν να περιμένουν ότι θα είναι πολύ άνετα όταν τους φορούν. Η άνεση είναι σημαντική καθώς οι δίσκοι πρέπει να φοριούνται για ορισμένες ώρες. Όταν οι δίσκοι δεν φοριούνται άνετα, οι ασθενείς θα είναι λιγότερο πιθανό να τους κρατήσουν μέσα για το συνιστώμενο χρονικό διάστημα. Σημαίνει επίσης ότι οι δίσκοι θα λειτουργούν καλύτερα από τους γενικούς δίσκους, καθώς οι προσαρμοσμένοι δίσκοι επιτρέπουν στο προϊόν λεύκανσης που χρησιμοποιείται να φτάσει σε κάθε επιφάνεια ενός δοντιού. Αυτό υποστηρίζει ένα ομοιόμορφο λευκό χαμόγελο, αυτό που θέλουν και αξίζουν οι οδοντιατρικοί ασθενείς.

Ευκολία

Οι δίσκοι λεύκανσης δοντιών που κατασκευάζονται κατά παραγγελία από οδοντίατρο προσφέρουν στους ασθενείς ευκολία. Μπορούν να επιλέξουν να τα φορέσουν όποτε θέλουν, ακόμα και τη νύχτα όταν κοιμούνται. Το γεγονός ότι οι επαγγελματικοί δίσκοι λεύκανσης δοντιών είναι συχνά ελάχιστα ορατοί όταν φοριούνται, επιτρέπει επίσης στους ασθενείς να τους φορούν ενώ εκτελούν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λεύκανση ραντεβού με έναν οδοντίατρο κάθε έξι μήνες έως ένα χρόνο, εξοικονομώντας του χρόνο.

Είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από ένα λαμπερό χαμόγελο;

Η επιλογή να υποβληθούν σε υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών από επαγγελματία οδοντίατρο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εικασία. Οι οδοντίατροι έχουν εκπαιδευτεί στο πώς να παρέχουν στους ασθενείς τους εξατομικευμένες θεραπείες λεύκανσης δοντιών, με τους δίσκους να είναι μια δημοφιλής επιλογή λόγω της ευκολίας τους.