Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την απόκτηση καπλαμάδων;

Αναρωτιέστε αν πρέπει να επιλέξετε οδοντικές όψεις για να αισθάνεστε πιο σίγουροι για την εμφάνιση των δοντιών σας; Οι οδοντικές όψεις, επίσης γνωστές ως όψεις πορσελάνης και οδοντικά ελάσματα πορσελάνης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία καλλυντικών αλλαγών. Οι συνήθεις αισθητικές αλλαγές περιλαμβάνουν την απόκρυψη ροκανιδιών, την κάλυψη των λεκέδων των δοντιών και την αλλαγή του σχήματος ή του μεγέθους του δοντιού.

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για τη λήψη καπλαμά;

Το να μάθετε τις επιλογές σας για την απόκτηση οδοντικών όψεων είναι το επόμενο βήμα σας όταν πιστεύετε ότι αυτή η καλλυντική επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς. Όταν σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις την εμφάνισή σου όταν χαμογελάς, έχεις πολλές επιλογές. Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε αυτές τις επιλογές, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τις καλλυντικές επιλογές που είναι κατάλληλες για εσάς. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, τότε μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν οδοντίατρο.

Διαφορετικές επιλογές καπλαμά

Οι παρακάτω πληροφορίες αφορούν δημοφιλείς τύπους οδοντικών όψεων που επιλέγουν οι άνθρωποι στις μέρες μας.

Παραδοσιακές οδοντικές όψεις

Οι παραδοσιακές οδοντικές όψεις είναι επίσης γνωστές ως όψεις πορσελάνης. Όταν οι καπλαμάδες προσφέρθηκαν για πρώτη φορά ως λύση για τη βελτίωση του χαμόγελου, η πορσελάνη ήταν ο επιλεγμένος τύπος υλικού. Οι όψεις πορσελάνης αποτελούνται από ένα πολύ λεπτό κέλυφος πορσελάνης, το οποίο συνδέεται προσεκτικά με ένα δόντι για να κρύψει τις ατέλειές του. Αυτή η επιλογή καπλαμά τείνει να διαρκέσει τουλάχιστον 10 χρόνια και μπορεί ενδεχομένως να διαρκέσει έως και 20 χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.

Σύνθετες όψεις

Οι σύνθετες οδοντικές όψεις είναι επίσης γνωστές ως συγκολλημένες όψεις. Οι σύνθετες όψεις μπορούν συχνά να τοποθετηθούν στα δόντια ενός ασθενούς σε μία μόνο μέρα, ενώ οι όψεις πορσελάνης θα απαιτήσουν από τους ασθενείς να κλείσουν δύο διαφορετικά οδοντιατρικά ραντεβού. Αυτή η επιλογή καπλαμά δεν απαιτεί την τοποθέτηση κελύφους πάνω από το δόντι, και αντ’ αυτού, το σύνθετο υλικό τοποθετείται απευθείας σε ένα δόντι και στη συνέχεια διαμορφώνεται από έναν επαγγελματία οδοντίατρο. Αυτή η επιλογή καπλαμά τείνει να διαρκέσει οπουδήποτε μεταξύ πέντε και 10 ετών.

Μη μόνιμοι καπλαμάδες

Τόσο οι παραδοσιακές όσο και οι σύνθετες οδοντικές όψεις είναι μόνιμες επιλογές. Ο λόγος που αυτοί οι δύο τύποι όψεων αποτελούν μόνιμη επιλογή είναι ότι τα δόντια αλλοιώνονται προκειμένου να φιλοξενήσουν αυτήν την επιλογή αισθητικής οδοντιατρικής θεραπείας. Οι μη μόνιμες οδοντικές όψεις, γνωστές και ως αφαιρούμενες όψεις, μπορούν να τοποθετηθούν σε έναν ασθενή σε δύο μόνο οδοντιατρικά ραντεβού. Αυτή η επιλογή επιλέγεται συχνά από όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε μόνιμη αισθητική διαδικασία.

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε οδοντικές όψεις;

Ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε οδοντικές όψεις για να βελτιώσετε την εμφάνιση των δοντιών σας; Πολλοί οδοντιατρικοί ασθενείς που δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την εμφάνιση όταν χαμογελούν επιλέγουν αυτήν την καλλυντική επιλογή για να αποκαταστήσουν το χαμόγελό τους. Οι καπλαμάδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να σχεδιάσουν ένα χαμόγελο, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για όσους δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση των δοντιών τους. Κλείνοντας ένα ραντεβού μαζί μας τώρα, κάνετε το πρώτο σας βήμα για να έχετε το χαμόγελο των ονείρων σας. Καλέστε μας σήμερα αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις!